Laatste Nieuws

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek "Dit is Spanje, verhalen en legendes uit de Costa Blanca" uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

mail: wkuyps@hotmail.com

12 juli 2018

Vieringen Virgen del Carmen in Santa Pola

Zaterdag 14 juli 
21:30 Serenade voor de Virgen del Carmen voor de kapel Virgen del Carmen naast de haven.
 
 

Zondag 15 juli
Vanaf 10.00 uur spelletjes en activiteiten voor kinderen (Stadhuisplein) 
21:00 Bloemenofferande met de feestkoninginnen, muziekgroep Unión Musical de Santa Pola en andere hoogwaardigheidsbekleders van de Glorieta langs Calle Muelle, tot aan de kapel van de Virgen del Carmen, waar het aanbod zal plaatsvinden. Dit wordt gevolgd door een optreden van de dansgroep Sal ​​Marinera, begeleid door de Rondalla- en Los Romeros-groepen.
 
 

Maandag 16 juli0
8:30 Presentatie van een plaquette ter ere van alle gepensioneerde zeevaarders aan de kapel van de Virgen del Carmen.
 09:00 Plechtige mis voor de kapel van de Virgen del Carmen, vergezeld door de Romeros-groep. Na de mis paradeerden de hoogwaardigheidsbekleders en Banda Unión Musical de Santa Pola naar de haven waar kransen op het water worden gelegd ter nagedachtenis van zeevaarders die op zee zijn omgekomen. 
21:00 Plechtige processie van Virgen del Carmen van de kapel naar de vissershaven vergezeld door de Banda de Union Musical 
23:30 Vuurwerk op het strand van Levante en einde van de festiviteiten.