25 juli 2018

Hondenstrand in Santa Pola

Het honden strand in Santa Pola in de buurt van de Cabo is een kleine inham (Caleta dels Gossets) behorende tot de groep van Calas del Cuartel, gelegen naast het natuurpark van Cabo de Santa Pola, een natuurlijk strand met basisuitrusting gevormd door steen en zand. De nieuwe naam is "Caleta dels Gossets"

Waar is het strand:
Het strand is gelegen aan de verbindingsweg tussen Gran Alacant/Arenales del Sol en Santa Pola. Let op je mag hier maar 30 km./uur rijden!
https://goo.gl/maps/PG272dSJAnC2
 Coordinaten 38°12'52.2"N 0°30'28.9"W

Strandregels voor honden in Santa Pola- De eigenaars zijn verplicht om onmiddellijk de uitwerpselen van hun hond op te rapen en de zakken in de bakken te deponeren
-
De toegang van honden is beperkt tot twee exemplaren per persoon.
-
De zogenaamde gevaarlijke rassen moeten een muilband dragen en altijd aangelijnd zijn.

- Het wordt een strand om te genieten, dus geen enkele training zal worden toegestaan.
- Van maart tot oktober mogen geen tenten geplaatst worden. De gebruikers van dit strand kunnen alleen parasols gebruiken.
-
De eigenaar van de hond moet in het bezit zijn van het honden-paspoort, de vaccinatiekaart, de identificatie en al de verplichte documenten die in de toekomstige verordening zullen worden vermeld, in het geval de lokale politie ze nodig heeft.
-
Het strand is verboden voor de honden met een besmettelijke ziekten, de zwangere teefjes bij warm weer en de puppy's totdat ze hun vaccins hebben.- Je hebt het hele jaar toegang tot het strand. Geen tijdsbeperkingen.