Laatste Nieuws

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek "Dit is Spanje, verhalen en legendes uit de Costa Blanca" uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is (begin december). Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

mail: wkuyps@hotmail.com

7 juli 2018

Engelstalige rondleiding in het museum van Aspe op 10 en 11 juli 2018

Dankzij het Laude Newton College en zijn werkervaringsprogramma, biedt het Historisch Museum van Aspe de mogelijkheid voor de buitenlandse gemeenschap van deze regio om een rondleiding te volgen in het museum met een Engelssprekende gids.
Op 10 en 11 juli kunnen bezoekers genieten van de archeologische en etnologische collecties van het Historisch Museum van de prehistorie tot het meest recente verleden. Het Casa El Cisco, waarin het museum is gevestigd, bewaart ook de structuurelementen die herinneren aan het gebruik van de faciliteiten als een wijnkelder en andere unieke objecten.Verplichte reservering: museo@ayto.aspe.es of via telefoon 965490433

Historisch Museum van ASPE
Directora Maria T. Garcia Berna
Avda. De la Constitución 40-42
03680 Aspe (Alicante)
Tf. 965490433