Laatste Nieuws

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek "Dit is Spanje, verhalen en legendes uit de Costa Blanca" uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

mail: wkuyps@hotmail.com

2 juli 2018

Torrevieja, feesten van Virgen del Carmen 2018

Zaterdag 7 juli
14:00 uur: Voedseluitdeling voor de kinderen van Alpe en APANEE. Lonja del pescado - Vismarkt
15:30 uur: Groot kinderfeest. Lonja del pescado - Vismarkt

Zaterdag 14 juli
12:00 uur: Regata de Vela Latina, gesponsord door de RCNT en het Vissersgilde.
19:30 uur: Plechtige mis opgedragen door D. Aurelio Ferrándiz ter nagedachtenis aan de overleden vissers en gezongen door het koor "José Hódar". Parochie van het Heilig Hart.
Vervolgens een bloemenofferande vanaf calle Zoa naar Paseo Juan Aparicio, eindigend bij het Monument Hombre del Mar, waar het Salve Marinera wordt uitgevoerd.

Zondag 15 juli
14 uur: Wedstrijd Calderos.

Maandag 16 juli
DAG VAN VIRGEN DEL CARMEN
8:00 uur: Diana.
11.30 uur: Cucaña. Vissershaven 
12:30 uur: “Flota como puedas”. 
19:30 uur: Eucharistie, geleid door D. Manuel Martínez Rocamora en gezongen door het koor en orkest "Maestro Ricardo Lafuente". Parochie van de Onbevlekte Ontvangenis.
Daarna Grote Processie van de Virgen del Carmen, begeleid door de Musical Union Torrevejense. Route: Plaza de la Constitución, Concepción, Paseo Vista Alegre en haven, waar de Maagd de vissersboot "Samuel Ruso" zal aandoen voor haar maritieme optocht. Aan het einde, het zingen van de "Salve Marinera" door het koor en orkest "Maestro Ricardo Lafuente" en de UMT. Nadien terug naar de Parroquia de la Inmaculada via de Plaza Waldo Calero, Calle Joaquín Chapaprieta en Caballero de Rodas naar de Arciprestal de la Inmaculada.