Laatste Nieuws

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek "Dit is Spanje, verhalen en legendes uit de Costa Blanca" uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is (begin december). Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

mail: wkuyps@hotmail.com

16 juni 2018

'Alicante, pueblo a pueblo' alle dorpen en steden uit de provincie Alicante op video.

'Alicante, pueblo a pueblo' is een ambitieus documentaire project van de Provinciale Staten van Alicante. Door middel van 141 videomontages op YouTube wil de Provinciale Staten elk dorp en stad van de provincie introduceren met nadruk op zijn landschappelijke, historische, culturele en ruimtelijke waarden.
Sinds augustus 2017 staan alle video's online. Bij de meeste video's kan je een ondertiteling opzetten. Klik op het tweede icoon om de ondertiteling op te zetten en het derde icoon om de taal in te stellen. (Machinevertaling!)

Geniet van de mooie provincie Alicante...

Klik HIER om naar de YouTube 'Alicante, pueblo a pueblo' site te gaan.