Laatste Nieuws

4 september 2018 vanaf 14.00 uur

GROTE BARBECUE TEN VOORDELE VAN MILAN’S RESUE.

Meer info klik HIER

More info click HERE

5 november 2015

Barkinside: altijd de honden éérst!!!

Toegezonden bericht van Jacqueline Peters en Jolanda van Wessum, Barkinside.
Barkinside werkt als een opvang voor verlaten en mishandelde (gewonde) honden uit de omgeving en met andere honden opvanghuizen die onze hulp nodig hebben. Wij zijn gevestigd in La Romana dit ligt in Alicante Spanje en we werken op een dagelijkse basis met een aantal gruwelijke en verdrietige gevallen. Wij werken met lokale opvanggezinnen  die helpen bij het redden van honden en proberen in Spanje en in andere landen een gouden mand te vinden voor deze honden. Wij zijn geen kennel. Al het werk dat hier wordt gedaan wordt door mensen met niets anders dan liefde in hun hart voor de honden en de andere dieren in de opvang gedaan . We hebben een paar prachtige vrijwilligers en krijgen steun van de lokale bevolking. 
Hoewel Barkinside geen redding is in de normale zin van het woord, hebben we meer dan 30 honden, waarvan gemiddeld 24 honden op zoek zijn naar een eigen huis. We zullen helpen waar en wanneer we maar kunnen. Tot het moment dat de honden een eigen huis hebben gevonden. Al deze honden worden betaald door mezelf en mijn ongelooflijke man en door donaties van voedsel etc. door de vrijgevigheid van onze donateurs. Als u ons wilt helpen door ons te ondersteunen of vrijwilligerswerk wilt doen, of wilt u een van onze verlaten en geredde honden adopteren, dan kunt u terecht op onze website www.barkinside.co.uk of onze Facebook-pagina.

Onze website en facebook pagina laat u de honden zien die in onze zorg zijn en geeft regelmatig updates over hun vooruitgang en welzijn, en is gewijd aan de honden die we hebben gered en degenen die helaas zijn overgestoken via de Regenboog brug. 

Wilt u verdere informatie dan kan u ons mailen op:
Engelstalig:   Barkinside69@aol.co.uk  (Jacqueline)
Nederlands:  barkinside1@gmail.com  (Jolanda)

Wij hebben 1 motto en dat is Altijd de honden éérst!!!


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten