28 oktober 2015

Horse valley Alicante, een gezellige, familiale stal in Barbarroja.

Hallo! Wij zijn Horse Valley Alicante. Wij bieden paardrijden aan voor volwassenen en kinderen. Voor de volwassenen hebben we ritten die aangepast kunnen worden zoals u wilt, dus een rit van 1, 2 ,3 uur met of zonder picknick. Ook zouden er ritten van meerdere dagen georganiseerd kunnen worden. 
Voor kinderen bieden we op zaterdag een pony club aan van 10:00 tot 13:00 waarbij ze leren met een pony om te gaan en de beginselen te leren van het paardrijden.
Voor de mensen die niet hier in de buurt wonen en toch hier willen rijden bieden we complete vakanties aan. Deze worden georganiseerd met lokale Bed & Breakfasts bij ons in de buurt. De B&B’s hebben ook faciliteiten voor de niet ruiters, zoals een zwembad of wandel routes. Als er iets is wat u wilt en het staat niet op onze website, aarzel dan niet om het ons te vragen want er zijn zo veel dingen te doen dat het teveel is om op de website te zetten!

Voor meer informatie ga naar onze website  http://www.paardrijdenspanje.nl of neem contact met ons op op Facebook ( https://www.facebook.com/horsevalleyalicante )
Contactgegevens:
Plaats: Barbarroja, Alicante, Spain
Mail: cbloosjagt@hotmail.com
Telefoon 0034 663845649 of 0034 676780396