Laatste Nieuws

4 september 2018 vanaf 14.00 uur

GROTE BARBECUE TEN VOORDELE VAN MILAN’S RESUE.

Meer info klik HIER

More info click HERE

24 oktober 2015

Steun aan Milan's "Residencia Canina Abanilla"

In de bergen van Abanilla leeft Milan met zo'n 35 rescuehonden die bij hem een liefdevolle thuis hebben gevonden. Er zijn ook ongeveer 10 honden uit andere centra's die tijdelijk voor opvang bij Milan zijn geplaatst.
Het grondstuk waar de honden verblijven heeft grote kennels met een buitenloop van meer dan 500 meter waar de honden heel de dag kunnen rennen.
Milan kan worden gevonden op 4 kilometer van Abanilla, in de buurt van El Partidor.

Om Milan in zijn opzet te steunen verkopen enkele dames uit de Hondón vallei (Vera, Christa, Herma..) handgemaakte heksenpoppen. Zij hebben deze heksen gekregen via bemiddeling van Jenna  Smet en haar zus. Hun ouders hadden in België een meubelzaak met allerlei handwerk artikelen. We zijn ze erg dankbaar voor deze mooie schenking.

Vorige week stonden de dames met hun "heksenkraam" voor de eerste keer in de markthal van Hondón de los Frailes ter gelegenheid van de Artisanale markt. De opbrengst van deze verkoop bedroeg 123 euro, een bedrag dat volledig zal besteed worden aan voedsel voor de honden van Milan.

Dinsdag 27 oktober staan de dames met hun stand op de Hollandse middag op camping Marjal in Crevillente/Catral. De  heksen worden verkocht aan prijzen van 4 tot 30 euro, prachtige stukken om je huis mee te versieren tijdens de komende Halloween feesten.

Meer info over Milan's "Residencia Canina Abanilla" kan je vinden op:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/1429539520641997/
Of op de website: http://residenciacaninaabanilla.blogspot.com.es/ 

Hollandse middag op 27 oktober 2015 in Catral/Crevillente klik HIER 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten