Laatste Nieuws

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek "Dit is Spanje, verhalen en legendes uit de Costa Blanca" uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is (begin december). Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

mail: wkuyps@hotmail.com

4 april 2018

Parade "Murcia en Primavera", donderdag 5 april om 17:00 uur

De Parade "Murcia en Primavera" of ook wel bekend als Batalla de las Flores is een parade, die wordt gevierd op de donderdag na Pasen, waarin versierde praalwagens deelnemen allemaal gedecoreerd met meer dan 200.000 natuurlijke bloemen. Muziekgroepen,  animatiegroepen en andere groepen maken deel uit van deze Parade. Aan het einde volgt er de verdeling van de bloemen die de wagens siereng samen met een root vuurwerk.
Route  C / proclamatie,  Alameda de Colón, Canalejas Avenue, Puente Viejo, Pza Martínez Tornel, C / Tomás Maestre, Glorieta de España, C / Arenal, Cardinal Belluga, Pza. Apostles, Isidoro de la Cierva , Pza Cetina, Alejandro Séiquer, Santo Domingo, Avda Alfonso X el Sabio, tot aan de kruising met Gutiérrez Mellado.