Laatste Nieuws

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek "Dit is Spanje, verhalen en legendes uit de Costa Blanca" uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is (begin december). Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

mail: wkuyps@hotmail.com

10 april 2018

Festival de las Naciones 2018 in Salinas op zaterdag 14 april

Kom zaterdag 14 april vanaf 12.00 uur in het Parque de la Rana in Salinas (https://goo.gl/maps/YFfr6HEgbNx) genieten van de cultuur en gastronomie van de landen van de residenten in Salinas, die bij deze gelegenheid gastheren zullen zijn.
België, Spanje, Frankrijk. Wales, Nederland, Engeland, Italië, Marokko, Mexico en Rusland zullen ons hun typische gerechten aanbieden en zullen hun rijke cultuur tonen. Het evenement bevat ook verschillende muzikale en dansvoorstellen van La Faltriquera de Elda  met verschillende regionale dansen uit xdeze regio, ook een tentoonstelling van Ierse volksdansen, een Afrikaanse percussiegroep en nog meer.