Laatste Nieuws

4 september 2018 vanaf 14.00 uur

GROTE BARBECUE TEN VOORDELE VAN MILAN’S RESUE.

Meer info klik HIER

More info click HERE

13 januari 2017

Indienen bezwaarschrift tegen het asfalt fabriek in Hondón de las Nieves.

Wat betreft het asfalt fabriek in Hondón de las Nieves, kunt u nu uw bezwaren indienen. Dit kan alleen in het Spaans (of het Valenciano) gebeuren. Vermeld uw bezwaar (alleen het schrijven van '' Ik wil dit fabriek hier niet hebben'' is niet geldig, je moet je bezwaar motiveren). 
De petitielijsten die al enkele weken op Facebook circuleren zijn daardoor onbruikbaar. Gelieve er rekening mee te houden dat de uiterste datum voor het indienen van een bezwaarschrift 20 januari 2017 is. Om ervoor te zorgen dat uw bezwaar zal worden aanvaard als '' tijdig gepresenteerd '' en dus geldig is, vragen we je bezwaar in te dienen voor donderdag 19 januari 2017 of bij voorkeur eerder.
De eenvoudigste manier om je bezwaar in te dienen is om vanaf vrijdag 13 januari 2017 een collectief bezwaarschrift te ondertekenen. In alle bars, restaurants, winkels etc van Hondón de las Nieves wordt een lijst neergelegd - tenzij men daar bezwaar tegen heeft. Deze bezwaarschriften worden verzameld en voorgelegd aan het gemeentebestuur op 19 januari.
Maak een wandeling door het dorp en teken overal. Je kan tekenen zoveel je wil, dus 4 winkels en 6 restaurants zijn al 10 handtekeningen...

Als u zich aanmeldt als een individu breng dan uw bezwaarschrift in het gemeentehuis binnen in 2-voud  een voor het gemeentebestuur en één voor u: u zult een stempel en een register-nr te krijgen. 

TEKEN VÓÓR 19 januari 2017.
Meer info op: https://hondon-nieves.blogspot.com.es/2017/01/officiele-indiening-bezwaarschrift.html
  
 Tekst bezwaarschrift:

Escrito de presentación de alegaciones, enero 2017. Haga clic/ Click

Geen opmerkingen:

Een reactie posten