Laatste Nieuws

4 september 2018 vanaf 14.00 uur

GROTE BARBECUE TEN VOORDELE VAN MILAN’S RESUE.

Meer info klik HIER

More info click HERE

31 januari 2017

19e Middeleeuwse markt in Orihuela van 3 tot 5 februari 2017.


De grootste en spectaculairste middeleeuwse markt van Spanje gaat ook dit jaar weer door in Orihuela. De 19e editie van deze middeleeuwse markt wordt gehouden van 3 tot 5 februari 2017. Er zullen meer dan 250 kramen staan waar typische handgemaakte artikelen verkocht worden. Gedurende de hele dag is er straatanimatie, muziek optredens en andere activiteiten waarbij zowel gedacht wordt aan de kinderen alsook aan de volwassenen.
Verschillende ambachtelijke werkplaatsen zullen heel de dag in werking zijn. 's Avonds zijn er diverse concerten.
Verschillende parades van historische en fantastische taferelen zijn voorzien.
Dit jaar zal de middeleeuwse markt geopend zijn van 9.30 uur tot 22 uur.De tavernes sluiten om 1.00 uur.
De inhuldiging van deze markt, die elk jaar duizenden mensen naar Orihuela trekt, is voorzien op vrijdag 3 februari om 11.30 uur wanneer alle theatergroepen, dansers, muzikanten en figuranten samen in een optocht naar het stadhuis trekken.  
 

De markt zal worden verdeeld in drie delen. Aan de ene kant het christelijke deel, gelegen aan het Plaza del Carmen en aan de Calle Colon (groen gedeelte). Hier kan je kennis maken met een legerkamp, strijders en een echt middeleeuws toernooi. Voor de kinderen zijn er  ezel ritten, spelletjes en  kinderattracties.
In de “zona de Ocio” (vrije tijd zone) staan de recreatieve attracties zoals een draaimolen, allerlei spelletjes, theatervoorstellingen, tentoonstellingen van instrumenten, munten, oude ambachten en circussen.
De derde zone is het Arabische gebied (rode zone) met een ​​moslim kamp waar we kunnen genieten van voordrachten, tentoonstellingen van wapens, boerderijdieren, attracties, valkerij.
Een middeleeuwse markt om niet te missen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten