Laatste Nieuws

4 september 2018 vanaf 14.00 uur

GROTE BARBECUE TEN VOORDELE VAN MILAN’S RESUE.

Meer info klik HIER

More info click HERE

27 januari 2017

"Hallo lieve dierenvrienden. " bericht van Dina en Math.Sari Van De Ven werkzaam bij de DIERENCOMBINATIE MAAS & NIERSBERGEN GENNEP, had met haar collega's weer van alles klaar staan voor de ZWERFHONDEN VAN MILAN IN SPANJE.
Sinds Math en ik zijn begonnen met het inzamelen met geld voor de honden, krijgen we regelmatig brokken, blikjes voer, speeltjes enz. voor de honden (van de dierenarts)
Nu ook weer en deze keer zitten er echt veel pipetten bij voor vlooien, teken, zandvliegen enz., dat komt super van pas.
Bo (onze hond) is altijd bij Bert onder controle geweest, onze Bo was niet de makkelijkste maar DIERENARTS BERT, kreeg alles voor elkaar een TOP DIERENARTS, dat mag ook wel eens gezegd worden, net als zijn assistenten, een van die toppers is SARI. BEDANKT ALLEMAAL ZO LIEF, NAMENS DE HONDJES, MILAN EN NAMENS ONS DANKSSSSSS.

Hoe zijn de spulletjes in Spanje gekomen en natuurlijk hoe bij de hondjes van Milan? Bert en Alie Vallinga waren in november 2016, op vakantie met de gehele familie en toevallig bij ons in de buurt, bij Centerparcs in Heijen. Bert gevraagd of hij alles mee naar Spanje wou nemen en hij zei gelijk ja. ZO TOP GEWELDIG ECHTE DIERENVRIENDEN. Alles stond al ingepakt, en is door Margret Hendriks (nogmaals dank Margret) naar Heijen gebracht. Bert en Alie hebben het toen meegenomen naar Friesland, waar de dozen zolang werden opgeslagen bij de zoon van Alie en Bert.
In december kwam Bert met de auto naar Nederland en op de terugreis mochten de spulletjes mee reizen naar Spanje. Bert heeft de spulletjes in tassen gedaan om alles mee te krijgen zo lief. En toen was alles in Spanje.
BERT EN ALIE 1000 MAAL DANK VOOR ALLES, JULLIE ZIJN ECHTE TOPPERS.
Nu het laatste verhaaltje over hoe zijn de spulletjes bij Milan en zijn hondjes zijn gekomen.
Door omstandigheden zijn wij al een paar maanden niet meer bij Milan en de honden geweest. Hopelijk snel weer.
Een aantal dames waren bij Alie en Bert Vallinga aan het mozaïeken. De spulletjes voor de honden van Milan stonden nu in tassen bij Alie en Bert opgeslagen. Alie stuurden mijn een berichtje dat Vera Janssens de spulletjes wel naar de hondjes van Milan wilde brengen. Zo ontroerend zoveel lieve vrienden die allemaal een groot hart voor dieren hebben. Natuurlijk greep ik dat met twee handen aan en schreef Vera zou jij en Wim ook namens ons voer willen kopen dan kan Milan weer eventjes vooruit.
Dat wilde ze graag doen, nou Wim en Vera kei kei BEDANKT voor het halen en
brengen van het voer, VOOR HET MAKEN VAN DE FOTOS, 1000 MAAL DANK ,
JULLIE ZIJN TOPPERS.
Volgens Vera kon Milan alles goed gebruiken, hij was erg blij en de foto's zeggen genoeg.
Sari Van De Ven, Bert Wuestenenk, Bert Vallinga, Alie Vallinga, Margret Hendriks,
Vera Janssen en Wim Kuyps kei kei BEDANKT VOOR ALLES.
DANK ZEI DE COLLECTEBUSSEN KONDEN WIJ VOER KOPEN .
DANK JE WEL ALLEMAAL,

Groetjes Math en Dina xxx


Milan was erg blij met alles wat hij dank zij Dina en Math heeft gekregen.  Hij was echt in zijn nopjes met de pipetjes voor de grote honden en ook het hondenvoer voor pupjes komt erg goed van pas. Er is pas weer een nest met jonge pupjes aangekomen. Momenteel verzorgd Milan 48 zwerfhonden zodat de 10 zakken hondenvoer ook zeer welkom zijn. In naam van Milan moeten we iedereen bedanken, de dierenarts en zijn assistenten, al diegene die een donatie gedaan hebben in de collectebussen om het hondeneten aan te kopen, iedereen die geholpen heeft aan het transport van de goederen en in het bijzonder bedankte Milan van harte Dina en Math voor het prachtige werk dat zij leveren vanuit Nederland. Milan hoopt dat Dina en Math snel een bezoek kunnen brengen aan hem en zijn zwerfhonden.

Wim en Vera Kuyps-Janssens


2017 Hulp voor de zwerfhonden van Milan
Er zijn 26 foto's in deze map.
.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten