Laatste Nieuws

4 september 2018 vanaf 14.00 uur

GROTE BARBECUE TEN VOORDELE VAN MILAN’S RESUE.

Meer info klik HIER

More info click HERE

26 juni 2017

3de editie Vlaams Feest aan de Costa Blanca op 11/7/2017


Op dinsdag 11 juli organiseert RADIO COSTA voor de 3de keer HET VLAAMS FEEST aan de Costa Blanca. Dit maal bij EL CAPITAN langs de N332 in Punta Prima te Orihuela-Costa.
Een locatie voorzien van voldoende parasols en zonneschermen om de gasten optimaal te kunnen laten genieten van het evenement en te beschermen tegen de hitte.
Net zoals de vorige edities is het de bedoeling om er terug een leuk feestje van te maken en wordt de nadruk gelegd op muziek van Vlaamse bodem.
Het publiek wordt terug uitgenodigd om zoveel mogelijk in het GEEL/ZWART te komen en de Vlaamse vlaggen boven te halen. Voor het mooiste verklede koppel in het geel is er terug een diner te winnen en een gratis buffet voor de grootste groep in het geel.
De muzikale omlijsting wordt uiteraard verzorgd door dj en entertainer Pat Ricio van  Radio Costa, Luk, Jo Swinnen en niemand minder dan de revelatie van het programma op de Vlaamse zender VIER, Danny De Roover van de feestzaal De Parasol in Velzeke (Zottegem).
Uiteraard ga je terug kunnen genieten van Vlaamse frietjes met bijhorende snacks en een aantal Vlaamse bieren om dit alles door te spoelen.
Elke Vlaamse ondernemer die interesse heeft om op die dag zijn producten en/of diensten aan te bieden kan zich melden bij Radio Costa op het nummer 644 126 600 voor een gratis stand.
Voor bijkomende informatie en vragen: 
patrickjouretz@gmail.com
Tel: +32 -644 126 600

Geen opmerkingen:

Een reactie posten