Laatste Nieuws

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek "Dit is Spanje, verhalen en legendes uit de Costa Blanca" uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd zijn, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

mail: wkuyps@hotmail.com

3 augustus 2018

Landing van de Moren en christenen in Alicante op 4 augustus vanaf 20.30 uur

Voor het tweede achtereenvolgende jaar kan je de landing van de Moren en christenen in Alicante  daterend uit 1599 meemaken op zaterdag 4 augustus vanaf 20.30 uur aan de Playa del Postiguet. Naar verwachting zullen meer dan vijfhonderd deelnemers uit de drie Alicantinos wijken Altozano, Villafranqueza-El Palamo en El Rebolledo en behorende tot Federatie van de Moren en christenen  de landing uitvoeren.
De boten komen aan op het Playa de Postiguet waarna een gevecht uitbarst met het afvuren van musketten en vuurwerk door de Alicante pyrotechniek Focs en artifici.
Er is eveneens een Arabische souks op de parkeerplaats van Playa del Postiguet geïnstalleerd vanaf 4 augustus.