14 maart 2018

Bezoek aan brouwerij ESTRELLA de Levante in Murcia op 22 maartWegens enkele annulaties  zijn er nog een plaatsen vrij om de brouwerij te bezoeken.

Estrella de Levante is een bedrijf in de regio Murcia dat zich toelegt op de productie en verkoop van bier en mout, begonnen in september 1963 in het district Espinardo. In het eerste jaar van bestaan ​​had Estrella de Levante een oppervlakte van 19.000 m2 en produceerde 8 miljoen liter bier.
Het werd al snel het meest geconsumeerde bier in de regio. In de jaren '70 werd de brouwerij vergroot met een mouterij en een waterzuiveringsinstallatie om zijn eigen ingrediënten te maken.
Tijdens de jaren 1980 – 1990 nam de productie en de tewerkstelling aanzienlijk toe en Estrella de Levante voerde uitbreidingswerken uit  en verdubbelde de bedrijfsoppervlakte tot 55.000 m2. Gedurende deze periode investeerde het bedrijf in de uitbreiding van zijn verpakkingsfabriek en de bouw van een nieuwe opslagruimte, om de productvoorraad in de beste omstandigheden op te slaan.
De komst van de 21e eeuw bracht culturele innovaties met zich mee waarvan Estrella de Levante niet aan de zijlijn wilde blijven staan. In het laatste decennium heeft Estrella de Levante zijn inspanningen opgevoerd om culturele, sportieve en muzikale evenementen op regionaal en nationaal niveau te ondersteunen.

Wanneer:  22 maart 2018 om 11.00 uur
Plaats :
Estrella de Levante
Calle Mayor, 171
30100 Espinardo - Murcia

Het bezoek is gratis

Eigen vervoer. De groep vertrekt vanaf Hondon de las Nieves.

Er zijn nog 5 plaatsen vrij. Wens je deel te nemen stuur me dan zo snel mogelijk een mailtje dan stuur ik je meer info hoe je bij de brouwerij (verplicht) kan inschrijven.

wkuyps@hotmail.com

Website van de brouwerij; www.estrelladelevante.es/
(eerst aanduiden dat je ouder dan 18 jaar bent om verder te kunnen gaan)