29 april 2015

Recordproeverij van 150 meter taart en van 250 m2 milhoja in Elche op 1 en 2 mei 2015

Kun je je voorstellen een taart van 150 meter lang?
Record proeverij van de grootste taart in  Elche.
Locatie: Plaza de Baix - Corredera · 1 mei 2015 om 19 uur.
Realisatie Pastelería Patiño
De taart van 150 meter zal verdeeld worden in 15.000 porties .

Benodigdheden:
Voor de bereiding worden 4000 eieren werden gebruikt. 75 kg. amandelen, 300 kg. suiker, 60 kg. bloem en 1800 liter siroop.


Wil je genieten van de beste milhoja van de wereld?
Kom dan naar de record proeverij van de beste milhoja  van 250 m2.
Locatie: Plaza Madrid · 2 mei 2015 om 19 uur.
Realisatie DALUA Pastelería – Catering
Meer dan 400 porties zullen worden verdeeld.  
Benodigdheden:
2000 gr meel, 2.000 gr. boter, melk 10.000 ml, 3000 gr. suiker, 2000 gr. dooier, 4000 gr. room en 100 gr. natuurlijke vanille.

(Milhoja is een dessert gemaakt met gestapelde lagen van bladerdeeg  gevuld met karamel; een romige mix van gecondenseerde melk, suiker en vanille; of witte chocolade. )