18 oktober 2018

Wandelen langs de 'Gran ruta Costa Blanca'. Organisatie provinciale raad Alicante.

De provinciale raad van Alicante organiseert een wandel programma om de Gran Ruta Costa Blanca bekend te maken
De activiteit begon enkele weken geleden en zal nu verder gaan met de volgende wandeling op zondag 28 oktober met een wandeling van 20,5 kilometer van Parcent naar Castell de Castells..

Castells-Confrides en Confrides-Sella zijn de andere twee excursies die deel uitmaken van de eerste fase van dit originele en aantrekkelijke project dat de alle twintig etappes wil aandoen.

Personen die willen deelnemen aan een van deze wandelingen, met een prijs van tien euro per stuk, kunnen zich aanmelden door te bellen naar 965 376 231. Voor elke wandeling, zal de organisatie een bus voorzien elke zondag om 8.00 uur vanaf de Plaza de Los Luceros in Alicante om de wandelaars te brengen naar de plaats van vertrek.

Na de wandeling is een lunch voorzien voor alle deelnemers, die ook een brochure van de route zullen ontvangen met een beschrijving ervan, alsmede een kaart en nuttige informatie, zodat ze de wandeling nadien op eigen initiatief kunnen herhalen.

Deze activiteit is bedoeld voor mensen ouder dan 16 jaar. Kinderen jonger dan 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene en moeten hiervoor toestemming hebben van hun ouders. De organisatie raadt deelnemers aan rugzakken, warme kleding, afhankelijk van de weersomstandigheden, bergschoenen, bescherming tegen de zon, zonnebrillen, evenals eten en drinken te dragen.



Meer info klik HIER

28 oktober Parcent-Castell de Castells 20,5 km
11 november Castell de Castell-Confrides 21,7 km
18 november Confrides-Sella 24,2 km