1 mei 2015

Steun voor Milan's hondenopvang "Residencia Canina Abanilla"

Vera, Rita en Christa bij hun verkoopstand
Tijdens de Nederlandse Koningsdag op 27 april 2015 organiseerde Vera, Christa en Rita een verkoopstandje  met CD's, boeken, en kleine spulletjes op de vrijmarkt in Finca La Montanosa in Hondón de las Nieves en dit ten voordelen van Milan's hondenopvang in de bergen van Abanilla, "Residencia Canina Abanilla"

De opbrengst van deze verkoop bedroeg 130 euro. Dit bedrag zijn ze vandaag, 1 mei, integraal gaan overhandigen aan Milan.

 "Milan" zet zich met hart en ziel in voor het welzijn voor de honden die afhankelijk van hem zijn. De enorme liefde en inzet, dat merk je meteen wanneer je het asiel bezoekt, zorgt er voor dat de dieren zich goed voelen en de kleine "probleemgevallen" worden door "Milan" gesocialiseerd. 
 
Vrijwilligers steunen "Milan" in zijn opzet en helpen hem zoveel ze kunnen  bij de opbouw van dit asiel, op zo'n 4 kilometer van Abanilla, in de buurt van El Partidor
 
Milan, Vera, Rita, Christa
In deze periode moeten vele van de 40 honden weer de nodige inentingen krijgen en daar kwam de steun die Vera, Christa en Rita hem brachten goed van pas.

Vera, Christa en Rita willen na het succes van deze ene keer hun actie nog verder zetten tijdens andere gelegenheden en zoeken daarom boeken in alle talen, cd's, platen en kleine spulletjes om te verkopen. Heb je nog iets liggen, breng het ons of stuur ons een berichtje dan komen we het halen.
(hondonvallei@outlook.com)
Ook financiële dotaties zijn van harte welkom.

Meer info over Milan en zijn  "Residencia Canina Abanilla" kan je vinden op: