10 december 2014

Hondon de las Nieves, bericht van SAT, watermaatschappij landbouwwater

De watermaatschappij van het landbouwwater van Hondón de las Nieves stuurde recent aan al haar leden een oproep tot betaling van de jaarlijkse kost per tahulla (ongeveer 1118 m2).

Hieronder de (vrije) Nederlandse vertaling.


Geachte Leden:

Zoals goedgekeurd in de Algemene Vergadering van 16 november 2014, Wordt het verbruik van € 3,00 per tahulla goedgekeurd. Wij informeren u dat de ontvangsten van kracht zijn per 1 december in onze kantoren.

Betaling via de bank, worden in rekening gebracht op 15 december, dus binnen 15 dagen, begeleidende volmacht is in ommezijde afgedrukt. Voorzie hierop de nodige gegevens IBAN bankrekening en toestemming te debiteren.

Voor eventuele vragen, aarzel dan niet om advies in te winnen in onze kantoren van maandag tot en met vrijdag 9:30-13:30 uur.

Wij blijven tot uw beschikking, ontvangt de meest vriendelijke groeten.
Hondon de las Nieves, 20 november 2014

De raad van bestuur

LET OP: Aangezien de Gemeenschap Irrigatie Hondon de las Nieves een entiteit van publiek recht is informeren wij u dat het niet betalen binnen de gestelde termijn, wordt overgegaan tot dwanginvordering.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In overeenstemming met de regels van SEPA Direct Debit, sturen we u, in overeenstemming met onze regels, onderstaand invulformulier.
Eenmaal gevuld door u en bevestigd door je bank, kan je deze in de brievenbus steken geïnstalleerd op de deur van ons kantoor in Plaza de la Villa, 6 van Hondon de las Nieves. Of per post, per e-mail naar crhondon @ aguashondon. het is in hetzelfde kantoor alstijdens de normale kantooruren.

NAAM Lid:
ADRES:
Postcode / Plaats / provincie
IBAN ACCOUNT:
LOCATIE / DATE
HANDTEKENING

Meer info over de watermaatscappij kan je vinden op: