21 november 2013

Mysterie verhalen in het Museum Casa Modernista in Novelda


Met de titel "Historias de Misterio... "Mysterie verhalen onder de sterrenhemel " , stelt Casa Museo Modernista in Novelda en de dienst van Toerisme een activiteit voor om het huis Casa Modernista te bezoeken vanuit een ander perspectief door het vertellen van spookachtige legendes .
Tijdens twee voorstellingen,  op 29 november en 13 december 2013 om 20 uur, zal het in het museum de verteller op mysterieuze wijze  de verhalen van bekende schrijvers als Edgar Allan Poe en Bram Stoker en traditionele legendes novelda brengen. Zij zullen er voor zorgen  dat  de bezoekers  intriges en angst voelen in elke hoek van het huis. De coördinator van het museum, Merche Navarro, wil  in het huis een sfeer creëren waar mysterie en legende tot leven komen door de verteller Manuela Amat in een sfeer met  geuren, elementen uit de natuur, spinnenwebben of muziekinstrumenten zoals de tuba of euphonium.  
Toegang vanaf 16 jaar.  
Deelname vereist vooraf inschrijven op de  toeristische dienst van Novelda , gelegen in het culturele centrum Gómez - Tortosa , of door te bellen naar 96 560 92 28. 
Na de voorstelling bestaat ook de mogelijkheid om van de lokale keuken te genieten. Op vrijdag 29 november in Cucuch  restaurant met een menu van € 15. Op vrijdag 13 december in  Palacios restaurant met een prijs van 12 euro .