9 september 2013

"La Romana Gastronomica" en "Queen" live-tribute act in La Romana op 14 en 15 september 2013

 "La Romana Residents Association" is blij je te kunnen uitnodigen om deel te nemen aan de vijfde uitgave van "La Romana Gastronomica".


Voor degenen die niet bekend zijn met dit evenement, het is een uitgelezen  kans om een ​​breed scala aan gerechten, die door verenigingen en organisaties uit het dorp zijn klaargemaakt, te proeven. Elk hapje om te proeven kost € 1,50  zodat u een selectie van hapjes kan proberen uit verschillende kraampjes. De verkopers neem geen geld aan,  het is de bedoeling  om tickets te kopen bij de ingang die vervolgens kunnen worden ingewisseld voor eten en drinken. Het geld dat tijdens de twee dagen zal ontvangen worden zal nadien verdeeld worden tussen de verenigingen afhankelijk van het aantal tickets dat ze ontvangen hebben. Vele verenigingen besteden dat geld aan goede doelen in het dorp.

Dit jaar zal de gastronomica  weer gehouden worden in het park, het begint op zaterdag 14 september om 19 uur  en  op zondag 15 september vanaf 11 uur tot de late avond.


Naast het plezier van lekker eten zijn er ook een aantal attracties, waaronder een ambachtelijke zone, springkasteel,
paard arena enz. 
Zaterdag om 22.00 uur is er ook nog een Zumba optreden.
 
Als onderdeel van  "La Romana Gastronomica", zal La Romana Residents Association in samenwerking met La Tienda, Communidad de La Romana en de Ayuntamiento de La Romana de uitstekende "Queen" live-tribute act. presenteren op 14 september om 23 uur in het La Romana Park, in de late avond  tijdens de "End of Summer Party" die doorgat tot 6 uur 's morgens.
Toegang is gratis, dus er is geen excuus om niet te komen op dit schitterend feest!


STEUN DE VERENIGINGEN IN LA ROMANA, ALLEN DAARHEEN!!!!!!!