6 september 2017

Margreet fietst van Pinoso naar Zwolle.

Op dit moment fietst Margreet Jansen van Pinoso naar Zwolle, een afstand van ongeveer 2500 km. Margreet heeft de ziekte van Crohn. Twaalf jaar geleden openbaarde de ziekte zich weer bij haar na 34 jaar geen problemen te hebben gehad. Twee keer is ze nadien geopereerd en de operatie was zwaar en traumatische voor haar. Ook haar baan is ze na de tweede operatie verloren. Twee jaar geleden is ze met haar partner in Pinoso komen wonen. Hier onder de zon merkte ze al snel dat het zowel op geestelijk als lichamelijk vlak beter met haar ging. Hier heeft ze geleerd met haar beperkingen te leven maar ze verloor wel een stuk vertrouwen in haar eigen lichaam.
Nu echter voelt ze zich sterk genoeg om de lang gekoesterde wens, een lange fiets "trip" te maken, ook in het echt uit te voeren en niet alleen in haar hoofd. Op 27 augustus is Margreet vertrokken uit Pinoso en heeft ondertussen Spanje verlaten na een afgelegde afstand van bijna 800 km.
En wat is nu mooier dan deze fietstocht te koppelen aan een goed doel. Margreet wil met deze tocht minstens € 2500 ophalen om het onderzoek naar de oorzaak van de ziekte van Crohn te ondersteunen.
Help jij ook? Geef haar een duwtje in de rug met een donatie.
Doneren kan je via https://mijnfietstrip.kentaa.com/doneren
Voor meer info kijk op haar website www.mijnfietstrip.nl en volg haar dagelijkse fietstocht op via haar blog http://www.mijnfietstrip.nl/blog/.

Succes met je tocht Margreet.