10 augustus 2015

Dierenpark Rio Safari in Elche, 4 euro korting in augustus 2015

Rio Safari Elche is een dierenpark gelegen tussen de steden Elche en Santa Pola. Het is gelegen in een mooie omgeving in een tuin met 4.500 palmbomen. Bezoekers kunnen genieten van een dag tussen het leven van dieren zoals chimpansees, tijgers, giraffen, en een orang-oetan.... Het park heeft zes gebieden: de grot van de reptielen, de Tempel van de Tijgers, de Afrikaanse savanne, het orang-oetan reservaat, en een pedagogische boerderij, waar kinderen met elkaar samenwerken en leren met de dieren.

Toegang tot het park omvat naast de wandeling van de faciliteiten, een rondleiding met de trein door de faciliteiten en toegang tot drie displays: ara's, zeeleeuwen en roofvogels.
Tijdens de zomermaanden, vanaf 15 juni is het zwembad geopend, de toegang is gratis met het toegangsticket van het park. Het omvat een gedeelte voor kinderen met glijbaan.

Het meebrengen van eigen eten en drinken op het p
ark is toegestaan. Bezoekers kunnen ontspannen in de picknickplaats of genieten van een paellamenu gemaakt op een houtvuur in het restaurant van 'self-service'. Er is ook een sandwich bar en een café.

Rio Safari Elche omvat alternatieve activiteiten. Het heeft ook een karting circuit en biedt de mogelijkheid om te zwemmen met zeeleeuwen.

openingsuren:
Van oktober tot mei: 10'30h - 18'00h
Juni, juli en september: 10'30h - 19'00h
Augustus: 10'30h - 20'00h


Tarieven
Volwassenen: € 22.5.
Kinderen van 3 tot 12 jaar: 17 € (bewijs wordt gevraagd).
Speciale prijzen voor groepen (20 personen, reserveren verplicht): 14 € volwassenen, 12 kinderen. 
Print je kortingsbon af en toon hem aan de kassa (kijk op hun website voor andere kortingen)

Telefoon: 966 63 82 88 



Rio Safari Elche

Rio Safari Elche

Rio Safari Elche

Rio Safari Elche