16 maart 2014

El Fogón in Hondón de los Frailes open op 1 april 2014, interview met Peter en Nelleke



De nieuwe uitbaters van El Fogón (Spaans voor kampvuur, vreugdevuur) in Hondón de los Frailes, Peter en Nelleke, zijn hard aan het werken om El Fogón tegen 1 april 2014 te kunnen openen.
Een Spaanse kok zal instaan voor de Spaanse keuken, Paella, tapas, lekkere broodjes, salades, en dergelijke. De bedoeling is om ook een internationale keuken aan te bieden aan de gasten. Ook dagmenu's zitten in de planning.
Opname Jan van Droffelaa
In de weekenden gaan ze dans- en thema avonden organiseren. 
Het lokaal leent zich prima voor verenigingen en clubs die er hun evenementen kunnen organiseren. 
Op het achterliggende terrein, komt plaats voor campers en caravans die op doortocht zijn. Ze gaan 7 dagen in de week open.  De bedoeling is dat ze ook takeaway gaan doen, denk dan aan patat, snacks, pizza, en dergelijke.
El Fogon kan je ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/elfogon.fogon.33
Iedereen is welkom bij Nelleke en Peter. 

Reeds geplande activiteiten:
Vrijdag 11 april 2014
De populatie van zwerfkatten loopt in Spanje uit de hand. Ze moeten worden gevangen en gesteriliseerd. Het vangen van zwerfkatten in Hondón de los Frailes wordt gedaan door de stichting "Beessie" uit Nederland. Om het steriliseren van deze straatkatten te bekostigen organiseren ze in El Fogón een benefietconcert door de groep "Route 66" met leadzanger Jan van Droffelaar en voor de hongerigen een "Platos los Gato's"


 Zondag 4 mei 2014
 Live muziek, karaoke, tombola, optredens en nog veel meer.
Ten voordele van het Vinalope Hospitaal kankeronderzoek.