30 april 2012

IMED Hospitales Elche

 IMED Hospitales is een groep die werd opgericht om een netwerk te ontwikkelen van privéziekenhuizen die hoogwaardige, persoonlijk aangepaste gezondheidszorg aanbieden en over de meest avant-gardistische voorzieningen en uitrusting beschikken.

Deze groep zag het levenslicht in het ziekenhuis Hospital de Levante, gevestigd in Benidorm en nu bekend onder de naam Hospital IMED Levante. Het Project werd opgestart door een groep ondernemers uit Alicante, die nadien de steun kregen van Bancaja (2008) om dit ondernemingsproject kracht bij te zetten.
Het Ziekenhuis nam al snel vaste vorm aan als referentie in de sector van de privégezondheidszorg in het noorden van de provincie door jaarlijks zorgactiviteit uit te breiden en zo een van de referenties te worden in de sector van de privégezondheidszorg in heel de provincie Alicante.
Dankzij de opgedane ervaring en het behaalde succes van de afgelopen jaren, werd beslist dit model uit te breiden naar andere geografische gebieden, zoals Teulada, Elche, Valencia en Murcia in een eerste fase.
Momenteel beschikt IMED Hospitales over 3 zorgcentra: IMED Levante, IMED Teulada en IMED Elche. Binnen de termijn van twee jaar, komen daar nog eens twee ziekenhuizen bij, namelijk IMED Valencia en IMED Murcia.

Website IMED Hospitales Elche: http://www.imedelche.com/nl/

Consultaties
de 9:00 a 14:00 en van 16:00 a 20:00 uur

Dringende medische zorgen:
24/24 uur op 365 dagen
____________________________________________________________________________________________

Via mail kregen we onderstaand bericht:

Nederlandse cardioloog werkzaam bij het IMED ziekenhuis in Elche

Graag wil ik me voorstellen. Mijn naam is Laura van Lochem, cardioloog.
Vanaf 1 maart 2012 ben ik als cardioloog werkzaam in het pas (november 2011) geopende, IMED ziekenhuis in Elche. Ik werk van maandag tot en met vrijdag, op deze dagen kunt u bij mij terecht.

Mijn specialisatie is buiten algemeen cardioloog, cardiogeneticus. Als u zelf een erfelijke hartziekte heeft, of in uw familie een erfelijke hartziekte voorkomt, kunt u ook een afspraak maken bij mij.
Uitgebreide informatie over erfelijke hartziekten, kunt u vinden op mijn website:  www.cardiogeneticacentre.com.

U kunt een afspraak maken via de receptie van het IMED ziekenhuis in Elche of via onderstaand email adres. Uiteraard kunt u ook voor vragen contact opnemen met mij.

IMED Elche
C/Max Planck, s/n Elche Parque Empresarial
03203 Elche
tel. 966915151 of 965503030
info@cardiogeneticacentre.com