15 december 2012

Eindejaarsfeesten Novelda


Vrijdag 21 december
17:00 uur. Fira de Nadal kerstsfeer rond de Plaça Vella. Met ambachtelijke kraampjes en kersthapjes, activiteiten voor kinderen met een verscheidenheid aan spelletjes en ezelritten.

Zaterdag 22 december
10:00 uur. Fira de Nadal kerstsfeer rond de Plaça Vella. Met ambachtelijke kraampjes en kersthapjes, activiteiten voor kinderen met een verscheidenheid aan spelletjes en ezelritten.
11:00 uur. "Ximbelà". Live muziek, shows en straatanimatie: Verhalen vertellen, poppentheater, jongleren, levende standbeelden, mimespelers, clowns, magie en illusie. Met de medewerking van het Stedelijk Conservatorium Mestre Gomis,
locaties zijn: Emilio Castelar, Calle Colón, Manuel Alberola, Parque Félix Rodríguez de la Fuente, Plaça de Joan Fuster, San José, Salvador de Madariaga, Pasaje Isidro Seller, Glorieta, Plaça País Valencià y Plaça Sant Felip
20:15 uur Kerstconcert in de kerk van San Pedro de leiding van Orfeón Noveldense Solidaridad.

Zondag 23 december
10.00 uur Fira de Nadal kerstsfeer rond de Plaça Vella. Met ambachtelijke kraampjes en kersthapjes, activiteiten voor kinderen met een verscheidenheid aan spelletjes en ezelritten.


Maandag 24 december
10:00 uur. “Nadal al Carrer”. Op de Plaça Vella. Activiteiten voor kinderen, workshops, spelletjes en meer. Organisatoren: Trade Associate Novelda.
Na de Nachtmis van de Parochie San Pedro zal het Koor van San Pedro kerstliederen zingen aan het gemeentehuis.

Zondag 25 december
12.00 uur. Na de mis in de kerk van San Pedro zal het Koor van San Roque kerstliederen zingen aan het gemeentehuis.

Woensdag 26 december
12:00 uur. In het “Centro Cívico y Social”, kerstconcert uitgevoerd door Unión Musical "La Artística"

Maandag 31 december
24:00 uur. Op de Plaça Vella bieden we de bezoekers 12 druiven en een glaasje Cava aan om het nieuwe jaar te vieren.

Woensdag 2 januari
Vanaf 17:30 uur. Op de Plaça Vella zal de Koninklijke Postman brieven verzamelen van de kinderen met hun wensen aan de Drie Koningen.

Donderdag 3 januari
Vanaf 17:30 uur. Op de Plaça Vella zal de Koninklijke Postman brieven verzamelen van de kinderen met hun wensen aan de Drie Koningen.

Vrijdag 4 januari
17:30 uur op de Plaça Vella, Poppen theater: Unas Navidades Diferentes, door Pampol Teatre.
18, 30 uur op de Plaça Vella  zal de Koninklijke Postman brieven verzamelen van de kinderen met hun wensen aan de Drie Koningen.

Donderdag 5 januari
17:00 uur. On de Plaça Vella, Hommage aan Jorge Juan.
19:30 h. Grote Parade van de Drie Koningen. Met de traditionele route naar Plaça Vella. Bij aankomst op het stadhuis zullen de Wijzen het kindje Jezus aanbidden en enkele woorden richten aan de kinderen van Novelda.

Zondag 6 januari
12:15 h. Traditionele komst van de Drie Koningen vanaf Barrio de  la Estación. De Koningen geven geschenken aan de kinderen in Plaza Salvador Canals.