14 juni 2012

Fiesta de exposiciones 23 en 24 juni

in de.. ´Speeltuin´.. van La Solana nr. 11
Hondon de las Nieves,

Op 23 en 24 juni is het feest in Hondón de las Nieves.

De halfwilde ´Speeltuin` van de Nederlandse musicus, fotograaf, beeldhouwster Cockie Donkers is dan het toneel van een ´Fiesta de exposiciones´. Zeker elf beoefenaars van een van de kunsten tonen er hun werk.

Dat werk is zeer verscheiden, er zijn beeldhouwwerken (steen, marmer en klei), er is keramiek, aardewerk, er zijn schilderijen, er zijn foto’s.
Deelnemers zijn o.a. Cockie Donkers, Jan Keijsers, Francy Breton-Stals, Wim van Nuenen, Willem Haenraets, allen Nederlanders, en de Ierse CaronRourke met een aantal van haar leerlingen.  
De ´Speeltuin´ van Cockie is gelegen in het buitengebied La Solana, weg nr. 11. Gratis toegankelijk op genoemde dagen van 11 uur ´s ochtends tot 9 uur in de avond. 
                                                                                                                            Werk van Willem Haenraets

De route:
Vanaf Hondon de las Nieves naar Hondon de las Frailes. Na het bureau van de policía local eerste weg rechts (´Simola´). Vanaf Frailes of urbanisación; richting Nieves, na rotonde tweede asfaltweg links. Op kruising links; rechts ligt nu La Solana. Weg nummer 11 afrijden tot kruispunt(je), daar links naar laatste huis. Parkeren is aangegeven.  
                                                                                                                                                                   
Iedereen van harte welkom