13 februari 2012

Hondón de los Frailes op Google Streetview

Sinds kort kan je met Google Streetview beelden bekijken van Hondón de los Frailles. Kortelings zullen ook beelden te zien zijn van Hondón de las Nieves via Streetview.

Op de computer kan de internetgebruiker navigeren met de pijltjestoetsen of door met de muis te klikken op pijlen die op het scherm te zien zijn. Men kan de foto's in verschillende afmetingen zien, vanuit verschillende richtingen en hoeken.
Met Google Earth wordt de wereld gestreamd via bedrade en draadloze netwerken, zodat gebruikers virtueel overal naartoe kunnen gaan en plaatsen kunnen bekijken in fotografisch detail. Een dergelijke kaart is nog niet eerder vertoond. Dit is een 3D-model van de echte wereld, gebaseerd op echte satellietbeelden in combinatie met kaarten, routebeschrijvingen naar restaurants, hotels, amusement, bedrijven en meer. U kunt direct vanuit de ruimte inzoomen tot straatniveau en vervolgens alles panoramisch weergeven of van plaats naar plaats, van stad naar stad en zelfs van land naar land gaan.

Free Google Earth downloaden: (http://earth.google.nl)



2009 Hondon de los Frailes door wimkuyps